“Είμαι του Γκιουλέν, θα το ανατινάξω”… Πανικός σε τουρκικό αεροπλάνο

“Είμαι του Γκιουλέν, θα το ανατινάξω”… Πανικός σε τουρκικό αεροπλάνο

Πανικός επικράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αεροπλάνο που ήταν έτοιμο να απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη και να πραγματοποιήσει πτήση με προορισμό τα Κατεχόμενα στην Κύπρο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Hurriyet, μία επιβάτης της πτήσης άρχισε, ξαφνικά, να φωνάζει μέσα στο αεροπλάνο: «Είμαι μέλος της FETO και θα ανατινάξω το αεροπλάνο».

Οι υπόλοιποι επιβάτες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τη γυναίκα, η οποία είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με μαντίλα και φορούσε γυαλιά ηλίου. Μάλιστα, η γυναίκα που διαπληκτίστηκε με τους άλλους επιβάτες, άναψε και τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο. Εν συνεχεία έσπευσαν αστυνομικοί στο αεροπλάνο και απομάκρυναν τη γυναίκα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι