“Έκανα το εμβόλιο ως γιατρός και όχι ως σύζυγος υπουργού”

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση της συζύγου του Υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, της 40χρονης πλαστικής χειρουργού Πόπης Καλαϊτζή, η οποία έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και μάλιστα ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ίδια απάντησε ότι δεν πήρε τη σειρά κανενός, αλλά ότι εμβολιάσθηκε ως γιατρός. Παλαιότερα η Πόπη Καλαϊτζή είχε εστιασθεί στην πλαστική χειρουργική. Τώρα η ίδια αναφέρει ότι έκανε το εμβόλιο επειδή εργάζεται ως γιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Μονάδα Αποκατάστασης Καρκινοπαθών στο Ασκληπιείο της Βούλας. Αναφέρει ότι πολλοί συνάδελφοί της έχουν κολλήσει κορονοϊό, γι’ αυτό και είχε -όπως λέει- το δικαίωμα να δρομολογήσει άμεσα τον εμβολιασμό της.

Κατά πληροφορίες ενόχληση εξέφρασε και ο Πρωθυπουργός για την προβολή του εμβολιασμού εκ μέρους της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx