“Κλείδωσε” το debate για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

"Κλείδωσε" το debate για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Συμφώνησαν για την διεξαγωγή debate οι πέντε εκ των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να μην συμμετέχει στις διεργασίες, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Η τηλεμαχία θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ στις 22:00 στις 29 Νοεμβρίου, ενώ όποιος υποψήφιος το επιθυμεί θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει μέσω Zoom.

Η συμφωνία ήρθε έπειτα από επιστολές που αντάλλαξαν οι πέντε υποψήφιοι με τη διοίκηση του σταθμού. Οι τελικοί όροι της συμφωνίας που επετεύχθη αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο. Είναι η μόνη τηλεμαχία που θα διεξαχθεί πριν τις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου, ενώ αν και εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει debate και ανάμεσα στους δύο τελικούς διεκδικητές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι