“Κρητικάτσι” το πρώτο αγόρι του 2021

Ζάκυνθος

Αγοράκι είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2021, μόλις 14 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου στο Μαιευτήριο «Μητέρα», στο Ηράκλειο Κρήτης. Το υγιέστατο αγοράκι είναι βάρους 3.540 γραμμαρίων.

Παράλληλα δύο ώρες μετά την έλευση του νέου έτους σε ιδιωτική κλινική στα Χανιά γεννήθηκε άλλο ένα αγοράκι, βάρους 3.660 γραμμάρια. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, δύο ακόμα αγοράκια ήρθαν στον κόσμο, το ένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο (βάρους 4.120 γραμμαρίων) και το δεύτερο στο Ασκληπιείο Ηρακλειου (βάρους 3.180 γραμμαρίων). Το πρώτο κορίτσι γεννήθηκε στην Κομοτηνή, αλλά δεν είναι σαφές αν ήταν με προγραμματισμένη καισαρική ή αν έτυχε η καισαρική να γίνει λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του έτους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι