“Μετά είκοσι έτη” συνελήφθη Αλβανός για φόνο ηλικιωμένης

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Ένας 43χρονος πλέον Αλβανός συνελήφθη για τη δολοφονία γυναίκας ηλικίας 72 ετών -φόνο που είχε διαπράξει με κίνητρο τη ληστεία προ 18 ετών στο Βόλο.Ο Αλβανός είχε ταυτοποιηθεί από μερικό αποτύπωμα και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για  ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο φόνος είχε διαπραχθεί τον Απρίλιο του 2002 και το ένταλμα είχε εκδοθεί από τον Α’ ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου. Η Αστυνομία εντόπισε τον αλλοδαπό το πρωί της Παρασκευής στο Βόλο,  επειδή έκανε το λάθος να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος θεωρώντας ότι πλέον δεν κινδύνευε να συλληφθεί. Οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί, καθώς πήρε προθεσμία για την Δευτέρα.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από γειτόνισσές της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στη μονοκατοικία της, στο Διμήνι του Βόλου, με τραύματα στα πλευρά και το κεφάλι, μώλωπες στο λαιμό και εκδορές από σουγιά στο σώμα. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η ίδια διέδιδε ότι είχε στο σπίτι της χρήματα και αρχαιότητες, οπότε πιθανότερο κίνητρο για τη δολοφονία της θεωρείται η ληστεία.

Και αλλού πιάστηκαν για παλιά αδικήματα

Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Στα Λεχαινά Ηλείας, αστυνομικοί των τμημάτων Ανδραβίδας- Κυλλήνης και Βουπρασίας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι