“Ντου” ενόπλων Ταλιμπάν σε στούντιο ειδήσεων!

"Ντου" ενόπλων Ταλιμπάν σε στούντιο ειδήσεων!

Ένας Αφγανός παρουσιαστής ειδήσεων δέχτηκε μια απρόσμενη και μάλλον δυσάρεστη έκπληξη, καθώς διάβαζε τους τίτλους των εφημερίδων. Ένοπλοι Ταλιμπάν έκαναν “ντου” στο στούντιο της εκπομπής και υποχρέωσαν τον παρουσιαστή να πει στον κόσμο ότι δεν πρέπει να τους φοβάται!

Το βίντεο αναπαρήγαγε και η Daily Mail σχολιάζοντας: «Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας Αφγανός παρουσιαστής ειδήσεων διαβάζει τα πρωτοσέλιδα ενώ περιβάλλεται από ένοπλους αλιμπάν». Το στιγμιότυπο γρήγορα έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο και δημιουργεί πολλούς φόβους για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της ενημέρωσης (αλλά και γενικά) στο Αφγανιστάν των Ταλιμπάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι