“Πήρε κεφάλι” η Αχτσιόγλου για την Κ.Ε. – Ποιοι είναι στη πρώτη δεκάδα

“Πήρε κεφάλι” η Αχτσιόγλου για την Κ.Ε. – Ποιοι είναι στη πρώτη δεκάδα

Μάχη για την εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή, όπου συνεχίζεται η καταμέτρηση ψήφων και σταυρών, δίνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Η μάχη είναι σκληρή στη   Αττική όπου «συνωστίζονται» πολλά κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αχτσιόγλου φαίνεται να προηγείται σύμφωνα με πληροφορίες και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Στην Αττική όπου εκλέγ ονται τα μισά περίπου μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (150) ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Αν και συνεχίζεται η καταμέτρηση, φαίνεται ότι για την ώρα προηγείται η Έφη Αχτσιόγλου και δεύτερος έρχεται ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ακόμη, στην πρώτη δεκάδα για το λεκανοπέδιο της Αττικής φαίνεται πως βρίσκονται οι: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται και τα τελικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, πρώτος στα Χανιά ήρθε και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ενώ την εκλογή της στη Δυτική Μακεδονία πέτυχε και η βουλευτής, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με αμφότερους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ευχαριστούν στα κοινωνικά δίκτυα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την εμπιστοσύνη τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι