“Σκότωσα τη μάνα σου” φέρεται να είπε ο Νορβηγός στην κόρη της 55χρονης

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σύμφωνα με  Κρητικά μέσα ενημέρωσης ο 47χρονος Νορβηγός ιδιωτικός υπάλληλος (ασχολείται με πληροφορική) με τον οποίο συζούσε η 55χρονη Χανιώτισσα που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό, επικοινώνησε μέσω messenger στο Facebook με την κόρη της δολοφονημένης και ομολόγησε.

“Σκότωσα τη μητέρα σου» φέρεται να είπε στο κορίτσι. Το θύμα είχε τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους, ο ένας από αυτούς με  60χρονο Χανιώτη, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις. Πριν από 3 ημέρες του τηλεφώνησε και του είπε ὁ Νορβηγός με τον οποίο συζούσε, θα τη σκότωνε. “Θα με σκοτώσει ο Νορβηγός” του είπε  και μετά συμπλήρωσε “κρατάει μαχαίρι”.

Ο πρώην σύζυγος ζήτησε να μιλήσει με τον άνδρα και εκείνος τρόπον τινά τον καθησύχασε ότι “δεν είναι με τα καλά της η γυναίκες” και “πήγε να με μαχαιρώσει και της άρπαξα το μαχαίρι για να μη με σκοτώσει εκείνη”. Ο πρώην σύζυγος δεν μετέβη στο σπίτι του ζευγαριού λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης προς τα Μεσκλά όπου έμενε το θύμα. Όταν όμως την επομένη η γυναίκα δεν απαντούσε στο κινητό ο πρώην σύζυγος ανησύχησε και πήγε στο σπίτι και την βρήκε νεκρή.

Ο Νορβηγός θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει βάλει τέλος στη ζωή του όταν συνειδητοποίησε ότι σκότωσε την σύντροφό του. Οι δυο τους είχαν συνδεθεί πολύ πρόσφατα, γιατί το θύμα είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Ομως την περασμένη Παρασκευή, που  ήταν και η μοιραία ημέρα, η ίδια έκανε μια ανάρτηση που έδειχνε μεγάλη απογοήτευση από το πλάνο συμβίωσης.

Στο σπίτι όπου εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας υπήρχαν σπασμένα ποτήρια και ο χώρος ήταν αναστατωμένος,  καθώς προηγήθηκε όπως φαίνεται πάλη. Ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο την 55χρονης μητέρας σε επτά μαχαιριές στην τραχηλική χώρα (στο λαιμό), αλλά τον χρόνο του θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροτομή, καθώς στο σπίτι επικρατούσε πολύ χαμηλή θερμοκρασία που καθυστέρησε την αποσύνθεση της σορού.

Ο βασικός ύποπτος φαίνεται ότι έφυγε βιαστικά από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο της 55χρονης, που της το είχε αγοράσει ο 60χρονος εν διαστάσει σύζυγός της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι