“Στο σούπερ-μάρκετ κολλήσαμε”

“Στο σούπερ-μάρκετ κολλήσαμε”

Πολλά κρούσματα σημειώθηκαν μέσα σε μόλις λίγες ημέρες στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, μια κοινότητα 1.900  κατοίκων. Ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Λαγάρας, φορέας και ο ίδιος όπως και συγγενείς του, είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον η δική του οικογένεια, πρέπει να κόλλησε στο σούπερ μάρκετ.

«Συνολικά μέχρι τώρα είχαμε 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα οποία έχουν διαγνωστεί μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών. Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί από τον ΕΟΔΥ να γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην κοινότητα των Μεγάλων Καλυβίων, ώστε να δούμε τι έχει γίνει με την διασπορά μεταξύ των συνολικά 1900 κατοίκων. Στο νοσοκομείο Τρικάλων έχουν μεταφερθεί τρία άτομα και οι υπόλοιποι είμαστε σε περιορισμό στα σπίτια μας».

Ο ίδιος βγήκε θετικός στο ιό στις 4 Ιανουαρίου: «Στην οικογένεια μου είμαστε όλοι θετικοί. Πρώτη βρέθηκε η μητέρα μου στις 2 Ιανουαρίου με την σύζυγο μου και στην συνέχεια νόσησα κι εγώ. Τώρα πως κόλλησε η μητέρα και η σύζυγος κανένας δεν ξέρει, πιθανότατα από το σούπερ μάρκετ. Μόλις πληροφορηθήκαμε την εξέλιξη αυτή αμέσως ενημερώσαμε όλους εκείνους με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή τις μέρες αυτές γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχουμε περαιτέρω μεταδώσει τον ιό. Η κοπέλα που μας κρατούσε τα παιδιά είναι θετική όπως και η μητέρας της.Προς το παρόν έχω λίγο πυρετό και είμαστε όλοι σε καραντίνα -και τα επτά άτομα της οικογένειας», είπε σε συνέντευξή του προς το “Πρώτο Θέμα”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι