“Θα συνεχίσουμε τις έρευνες” δηλώνει ο Ερντογάν

Θρίλερ με εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τον χορό των προκλήσεων, δηλώνοντας σήμερα πως «και με το Oruc Reis, και με το Μπαρμπαρός και με το Φατίχ η Τουρκία θα συνεχίσει τις έρευνές της».

Eξάλλου, σύμφωνα με το πρακτορείο Αναντολού, το Oruc Reis θα πραγματοποιήσει σεισμικές μελέτες στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με δύο άλλα σκάφη, τα Αταμάν και Τζένγκις Χαν.

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την Άγκυρα προβαίνει η Αθήνα για τη νέα παράνομη Navtex για έρευνες του σκάφους Oruc Reis νότια της Ρόδου. Παράλληλα, ο σταθμός του Ηρακλείου στην Κρήτη της υδρογραφικής υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού εξέδωσε αντι-Navtex καλώντας τους ναυτιλλομένους να αγνοήσουν την τουρκική Navtex.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι