“Θερμό” επεισόδιο μεταξύ Γεωργίαδη-Πολάκη

“Θερμό” επεισόδιο μεταξύ Γεωργίαδη-Πολάκη

Η κόντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη καλά κρατεί και ξεφεύγει ενίοτε από τα όρια, όπως και έγινε  πριν από λίγο στο εντευκτήριο στης Βουλής, όταν και οι δύο κόντεψαν να έρθουν στα χέρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο  Πολάκης πλησίασε προς το μέρος του  Γεωργιάδη και του είπε ότι «την Τρίτη που θα έρθω (για τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου) να φοράς τσίγκινο».

Σε πολύ έντονο ύφος ο Γεωργιάδης απάντησε: «Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ αν δεν ζητήσεις συγγνώμη». Ο Πολάκης φέρεται να απάντησε ο «αν μπορέσω θα ανασύρω την υπόθεσή σου από το αρχείο». «Με απειλείς;» ήταν η ανταπάντηση του  Γεωργιάδη ενώ οι φωνές των εμπλεκόμενων ήταν τόσο δυνατές που ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά της Βουλής για να τους χωρίσει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι