“Υβριδικοί Πόλεμοι”: Νέα έκδοση από το ΕΛΙΣΜΕ

Νέα μεταπτυχιακά από τη Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης

Ένα νέο βιβλίο εκδίδεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) αναφορικά με ένα επίκαιρο ζήτημα, αυτό των υβριδικών πολέμων. Το έργο είναι συλλογικό και προσεγγίζει σημερινούς προβληματισμούς και ερωτήματα αναφορικά με τους υβριδικούς πολέμους και τις σύγχρονες απειλές. Ο τίτλος του συγγράματος είναι “Υβριδικοί Πόλεμοι”.

Ανάμεσα στα θέματα που τίθενται από τη συγγραφική ομάδα είναι το αν οι υβριδικοί πόλεμοι αποτελούν σύγχρονη μορφή σύγκρουσης ή το εάν προϋπήρχαν. Το συλλογικό έργο συνυπογράφουν οι Ιπποκράτης Δασκαλάκης, Βασίλειος Μήτσιος, Περικλής Σταμπουλής, Νικήτας Νικητάκος, Κωνσταντίνος Χουζούρης, Ιωάννης Μπαλτζώης, Θεόδωρος Μπαζίνης, Κωνσταντίνος Καρανικολός, Αθανάσιος Κοσμόπουλος και Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι