Ράγισε καρδίες ο πιλότος της “Ζεύς”: “Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές…”

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στις Φιλιππίνες

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο σμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, πιλότος της ομάδας των F-16 «Ζεύς». Κατά τη διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, ο πιλότος έστειλε το δικό του μήνυμα στο Έθνος.

«Στέλνουμε μήνυμα περηφάνιας και σιγουριάς. Πάνω από τα σύννεφα και πάνω από τις μπλε θάλασσες κάνουμε την γαλανόλευκη ασπίδα για κάθε γωνιά του τόπου» είπε. «Τιμούμε τα 200 χρόνια του 1821, αυτούς που ελευθέρωσαν την Πατρίδα και όσους μετά τη μεγάλωσαν σε όλα, σε επικράτεια, σε Δημοκρατία και σε ευημερία, κρατάμε γερά τη σκυτάλη του εθνικού χρέους. Φρουροί της ανεξαρτησίας και της ειρήνης. Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές». «Χρόνια πολλά πατρίδα, χρόνια πολλά Έλληνες, παντού στον κόσμο» κατέληξε ο πιλότος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι