Ρεκόρ κρουσμάτων στην Ουκρανία

Ρεκόρ κρουσμάτων στην Ουκρανία

Τον υψηλότερο αριθμό μολύνσεων μέσα σε μια μέρα κατέγραψε η Ουκρανία, με 1.847 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊο τις τελευταίες 24 ώρες. Τα περιστατικά μόλυνσης αυξάνονται μετά τη χαλάρωση ορισμένων περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Τα στοιχεία που έδωσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας υπερβαίνουν το προηγούμενο ρεκόρ των 1.732 κρουσμάτων μέσα σε μια μέρα, που καταγράφηκε χθες. Το σύνολο των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έφθασε έτσι τα 89.719. Από τους ανθρώπους που προσβλήθηκαν, 2.044 υπέκυψαν στην COVID-19.

Η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού επιταχύνθηκε μετά τον Ιούνιο, όταν οι ουκρανικές αρχές αποφάσισαν να χαλαρώσουν κάποιους από τους περιορισμούς που επέβαλαν και επέτρεψαν να επαναλειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι καφετέριες, οι εκκλησίες κ.λπ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι