Revenge porn εις βάρος 22χρονης αστυνομικού – Στον ανακριτή συνάδελφός της

Revenge porn: Στον ανακριτή ο 35χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ - 22χρονη αστυνομικός το θύμα

Ένας 35χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη για revenge porn, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν συνάδελφός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της εκδικητικής πορνογραφίας (renenge porn) είναι μία δόκιμη αστυνομικός, με την οποία ο 35χρονος διατηρούσε σχέση. Όταν χώρισαν, ο 35χρονος αστυνομικός φέρεται να εκδικήθηκε την 22χρονη, δημοσιοποιώντας βίντεο με προσωπικές στιγμές.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελίες που έφθασαν στην υπηρεσία οι οποίες έκαναν λόγο για διακίνηση βίντεο με άτομο πιθανότατα δόκιμη αστυνομικό, όπου απεικονίζεται η γενετήσια ζωή του θύματος. Παράλληλα, στις 16 Ιουνίου 2024 διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης (Π.Δ.Ε.) από τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α., αναφορικά με δημοσιεύματα ιστοσελίδων που αφορούσαν σε δόκιμη αξιωματικό της ΕΛΑΣ που φαινόταν σε βίντεο να έχει ερωτικές περιπτύξεις.

Η νεαρή δόκιμη αστυνομικός υπέδειξε ως υπαίτιο για τη διαρροή του βίντεο τον συλληφθέντα αστυνομικό. Η 22χρονη είπε στους συναδέλφους της, ότι ο 35χρονος ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο βίντεο και μόνο εκείνος θα μπορούσε να το δημοσιοποιήσει.

Όπως είπε η νεαρή αστυνομικός, διατηρούσε με τον αξιωματικό ερωτική σχέση για μικρό διάστημα το καλοκαίρι του 2021 τονίζοντας παράλληλα πως μόνο αυτός είχε στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο. Όπως φαίνεται ο 35χρονος δεν μπόρεσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και αποφάσισε να την εκδικηθεί διαρρέοντας τις προσωπικές τους στιγμές.

Δικογραφία σε βάρος του 35χρονου

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε προανάκριση όπου προέκυψε η εμπλοκή του αστυνομικού στην υπόθεση και συνελήφθη το μεσημέρι του Σάββατο (22/6) σε περιοχή της Αττικής. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εκδικητική πορνογραφία.

Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένας σκληρός δίσκος, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί πειθαρχικό έλεγχο του αξιωματικού για την υπόθεση του revenge porn. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx