Ρόδος: Δολοφονία γυναίκας στη μέση του δρόμου

Ρόδος: Δολοφονία γυναίκας στη μέση του δρόμου

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα περί των 30 ετών, στη μέση του δρόμου καθώς έβγαινε από το όχημά της. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ροδινιού, ενώ ο δράστης εν συνεχεία, σύφωνα με τη  “Δημοκρατική”, φέρεται να αυτοκτόνησε λίγο μετά τη δολοφονία της γυναίκας στην περιοχή Ροδίνι, στο νησί των Ιπποτών. Το φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε φαίνεται να ήταν κυνηγετική καραμπίνα.

Με αυτήν την καραμπίνα ο άγνωστος άντρας που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ήταν πρώην σύντροφος του θύματος, πυροβόλησε τη γυναίκα δύο φορές. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες από το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άγνωστο όχημα με δύο άτομα εντός του, τα οποία περίμεναν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το θύμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι