Ρομά φέρονται να χτύπησαν άγρια με γκλομπ εστιάτορα επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό

Στις 347 οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία μέσα σε μία εβδομάδα - 31 θύματα σε νοσοκομείο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χτες τα μεσάνυχτα σε ταβέρνα στο Παναιτώλιο Αγρινίου, όταν συντροφιά από τρεις  Ρομά ξυλοκόπησε 53χρονο εστιάτορα.

Οι τρεις δράστες σύμφωνα με τον εστιάτορα, παρήγγειλαν φαγητό, αλλά μόλις τους σερβιρίστηκε ο ένας εξ αυτών φέρεται να έκανε έντονες και επιθετικές παρατηρήσεις στον καταστηματάρχη. Ο τελευταίος θέλησε να βγάλει τον επιθετικό πελάτη έξω από το κατάστημα, και τότε δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι από άλλον άνδρα της παρέας, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποίησε γκλομπ.

Επικράτησε αναστάτωση, και όπως γράφει το agriniopress.gr, επί τόπου έσπευσαν πολίτες και σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε συμπλοκή, με τους τρεις Ρομά εν συνεχεία να γίνονται άφαντοι. Ο εστιάτορας ήταν αιμόφυρτος και κλήθηκε ασθενοφόρο για να διακομισθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το γκλομπ που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών, που έχουν μηνυθεί από το θύμα. Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σήμερα το πρωί, με αφορμή το αιματηρό περιστατικό, η αστυνομία έκανε έφοδο σε οικίες Ρομά του Παναιτωλίου. Σύμφωνα με το agrinionews.gr σε μία από αυτές βρέθηκαν επτά μολότοφ και φυσίγγια. Στο σπίτι βρισκόταν μια 20χρονη, που φέρεται να είναι σύζυγος ενός εκ των ατόμων που αναζητούνται. Η νεαρή συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι