Ρομά λήστεψαν ομόφυλό τους και μετά από ώρες τον ξανασυνάντησαν και τον πυροβόλησαν

Έκκληση της ΕΛΑΣ για πληροφορίες σχετικά με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στην Πέτρου Ράλλη

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για ληστεία και πυροβολισμούς εναντίον 19χρονου

Συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου (16/12) από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή του Ζεφυρίου, 3 άτομα, ηλικίας 34, 36 και 41 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία οι κατηγορούμενοι ευρισκόμενοι στο Μοναστηράκι, αφαίρεσαν το κινητό 19χρονου με χρήση σωματική βίας και διέφυγαν. Αργότερα στην περιοχή του Ζεφυρίου το όχημα των δραστών διασταυρώθηκε(πιθανόν όχι τυχαία) με όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος με συγγενή του. Τότε ένας εκ των ληστών, ο ηλικίας 41 ετών, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα το 19χρονο θύμα και το συγγενικό του πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο σημείο, εντόπισαν το επίμαχο όχημα και οδήγησαν τους κατηγορούμενους στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Μετά από έρευνα στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και μαχαίρι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι