Ρωμανός: Λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ τα περί αδιάφορης αλλαγής στην επενδυτική βαθμίδα

Ρωμανός: Λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ τα περί αδιάφορης αλλαγής στην επενδυτική βαθμίδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός χαρακτήρισε λαϊκισμό όσα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης για την αναβάθμιση από την Standard & Poors. Ο τελευταίος είχε πει «δεν καταλαβαίνω πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα αφού δεν τρώγεται».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24»  ο κ. Φαραντούρης αναλυτικά επί του συγκεκριμένου θέματος είχε πει: «Δεν έχω καταλάβει και είμαι σίγουρος ότι και οι χιλιάδες τηλεθεατές μας δεν έχουν καταλάβει πώς ακριβώς τους επηρεάζει το BBB, τα τρία βήτα της επενδυτικής βαθμίδας, στην τσέπη τους. Το γάλα γιατί δεν μειώνεται; Πώς επηρεάζει το BBB τον τηλεθεατή που πληρώνει;».

Ο κ. Ρωμανός σχολίασε: «Η δήλωση αυτή δείχνει ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει και αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το ΒΒΒ δεν τρώγεται, αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο σανός καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία. Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχιστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι