Ρωσία: Ετοιμάζουμε 26 (!) εμβόλια – Περίεργο τεστ δείχνει ότι το 25% έχει περάσει κορονοϊό!

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Η επικεφαλής της ρωσικής Προστασίας Καταναλωτή (Rospotrebnadzor) Άννα Ποπόβα, ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα της αναπτύσσει 26 διαφορετικά εμβόλια σε 17 ερευνητικά κέντρα.

Οι κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης του δεύτερου ρωσικού εμβολίου EpiVacCorona το οποίο ανέπτυξε το επιστημονικό κέντρο Vector στο Νοβοσιμπίρσκ, στις οποίες συμμετείχαν 150 εθελοντές ηλικίας άνω των 60 ετών, θα ολοκληρωθούν σήμερα, όπως είπε η ίδια. (Ήδη διατίθεται με “επείγουσα άδεια χρήσης” το Sputnik V και μέχρι την περασμένη Τρίτη που υπήρξε σχετική ανακοίνωση, είχαν εμβολιασθεί 12.000 Ρώσοι, κυρίως υγειονομικοί).

Η Ποπόβα είπε επίσης ότι η Ρωσία προμήθευσε με 1,5 εκατομμύριο διαγνωστικά τεστ του κορονοϊού 45 χώρες, χωρίς να διευκρινίσει αν επρόκειτο για μοριακά ή για τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test).

Στην Ρωσία έχουν εγκριθεί δύο ρωσικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Το Sputnik-V που ανέπτυξε το επιστημονικό ινστιτούτο Γκαμαλέι και το EpiVacCorona το οποίο ανέπτυξε το επιστημονικό κέντρο Vector. Σύντομα ενδέχεται να εγκριθεί και τρίτο ρωσικό εμβόλιο που ανέπτυξε το εθνικό επιστημονικό κέντρο έρευνας και παρασκευής ανοσοβιολογικών σκευασμάτων Μ. Τσουμακόφ.

Στη Σιβηρία το 60% φαίνεται πώς νόσησε!

Μια ιδιωτική εταιρεία που έκανε τεστ αντισωμάτων σε όλη τη χώρα δειγματοληπτικά (τεστ για το οποίο δεν γνωρίζουμε ουσιαστικά τίποτα απολυτως) έδειξε, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, πως μεγάλα τμήματα του πληθυσμού πέρασαν τη νόσο, κατά πλειοψηφία, ασυμπτωματικά.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx