Ρωσία: Καταλήφθηκαν δύο χωριά το Ντονιέτσκ και στο Χάρκοβο

Ρωσία: Καταλήφθηκαν δύο χωριά το Ντονιέτσκ και στο Χάρκοβο

Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε σήμερα πως κατέλαβε δύο  χωριά, το ένα στη ζώνη της περιφέρειας του Ντονιέτσκ (ανατολικά), όπου κερδίζει έδαφος με ταχείς ρυθμούς και το άλλο κοντά στο Χάσκοβο (βορειοανατολικά), σε μια νέα ένδειξη της προέλασής του έναντι των στρατευμάτων της Ουκρανίας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως οι στρατιώτες του «απελευθέρωσαν την κοινότητα Σολοβιοβέ, πλησίον του Οτσερετινέ», την κατάληψη του οποίου ανακοίνωσε την Κυριακή. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ρωσικός στρατός προελαύνει στην ζώνη που βρίσκεται κοντά στην Αβντιίβκα, πόλη που κατέλαβε τον Φεβρουάριο. Επιπλέον, το ρωσικό υπουργείο δήλωσε πως τα στρατεύματά του κατέλαβαν την Κοτλιαρίβκα, κοντά στο Χάρκοβο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι