Ρωσία: Στη φυλακή 34χρονος που σκότωσε σεσημασμένο παιδόφιλο

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Ρωσία, μετά από την πολυσυζητημένη απόφαση δικαστηρίου οδηγηθεί στη φυλακή 34χρονος μηχανικός, ο οποίος απελευθέρωσε 14χρονο παιδί από το σπίτι ενός σεσημασμένου παιδόφιλου και ξυλοκόπησε τον ίδιο, μέχρι θανάτου.

«Είχα την επιλογή να κάνω τα στραβά μάτια ή να σώσω τα παιδιά. Σίγουρα κάθε άνθρωπος θα έκανε το ίδιο στη θέση μου» δήλωσε ο καταδικασθείς μηχανικός. Ο Βλαντιμίρ Ζανκίν σκότωσε στο ξύλο τον Βλαντιμίρ Ζάιτσεφ, σεσημασμένο παιδόφιλο που είχε εκτίσει χρόνια στη φυλακή όταν αντιλήφθηκε ότι ένα 14χρονο αγόρι βρίσκεται στο σπίτι του και πως ο παιδόφιλος ετοιμάζεται να ικανοποιήσει τη διαστροφή του.

Με ένα σιδερένιο ρόπαλο έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στο σπίτι, όπου απελευθέρωσε το αγοράκι και στη συνέχεια σκότωσε στο ξύλο τον Ζάιτσεφ. Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, δυο αγόρια, ηλικίας 10 και 14 ετών, είχαν παρασυρθεί στο σπίτι του Ζαΐτσεφ στην πόλη Ούφα.

Ο 54χρονος παιδόφιλος, αφού τους έδωσε αλκοόλ, ζήτησε στα παιδιά να γδυθούν, απειλώντας τα πως θα τα σκότωνε. Το νεότερο αγόρι κατάφερε και διέφυγε από το διαμέρισμα και ζήτησε βοήθεια από τον Σακίν που έτυχε εκείνη τη στιγμή να περνάει από το σημείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι