Ρώσοι & Τούρκοι κατέγραψαν παραβιάσεις της εκεχειρίας στην Συρία

Ρώσοι & Τούρκοι κατέγραψαν παραβιάσεις της εκεχειρίας στην Συρία

Η ρωσική πλευρά στην κοινή Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για την επίβλεψη τήρησης της ειρήνευσης στη Συρία, κατέγραψε τέσσερις παραβιάσεις της εκεχειρίας στη χώρα, κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ η τουρκική πλευρά ανέφερε πέντε παραβιάσεις, σύμφωνα με το σημερινό ημερήσιο δελτίο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

«Η ρωσική πλευρά στο γραφείο εκπροσώπησης της κοινής Επιτροπής Ρωσίας-Τουρκίας για την εξέταση ζητημάτων που σχετίζονται με τις παραβιάσεις τερματισμού των εχθροπραξιών, ανέφερε τέσσερις περιπτώσεις πυροβολισμών στις επαρχίες, Ιντλίμπ (2), Λατάκια (1), Χαλέπι (1). Η τουρκική πλευρά κατέγραψε 5 περιπτώσεις πυροβολισμών (η ρωσική πλευρά, δεν επιβεβαίωσε καμιά)» σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx