Ρουκέτες και drones στο Ιράκ από τους Φρουρούς της Επανάστασης; (vid.)

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Οι Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) προχώρησαν στην ανάπτυξη ρουκετών και μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) στο Ιράκ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Alqabas» στο Κουβέιτ, που επικαλείται ιρανικές πηγές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ρουκέτες πυροβολικού Arash που παράγονται από το Ιράν, αναπτύχθηκαν στο Ιράκ.

Ιρανικής κατασκευής είναι και τα drones, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα της εφημερίδας, ενώ αυτά, έχουν αναπτυχθεί σε προστατευόμενες εγκαταστάσεις, επαρχιών νοτίως του Ιράκ. Η εφημερίδα πρόσθεσε ότι οι αναφερόμενες ρουκέτες πυροβολικού έχουν αναπτυχθεί σε εγκαταστάσεις και στρατόπεδα που ελέγχονται από ιρακινές ένοπλες ομάδες και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Ιράν.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι