Ryanair: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις μέχρι τον Ιούνιο

Ryanair: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις μέχρι τον Ιούνιο

Στην αναστολή των δρομολογίων της μέχρι τον Ιούνιο προχωράει η Ryanair μετά και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στις μετακινήσεις, λόγω κορωνοϊού.

Η Ryanair ανακοίνωσε και επίσημα ότι από σήμερα, 24 Μαρτίου, και μέχρι τον Ιούνιο θα αναστείλλει όλες τις πτήσεις της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υποστήριξε ότι ο στόλος της δεν θα πραγματοποιήσει καμία πτήση μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στις αεροπορικές μετακινήσεις, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από τις εκάστοτε κυβερνητικές οδηγίες, στις οποίες και θα συμμορφωθούμε», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, σε ανακοίνωσή του.

Ωστόσο, διευκίνισε ότι η Ryanair θα είναι σε θέση να προσφέρει τα αεροπλάνα της, σε περιπτώσεις που αφορούν επαναπατρισμό των πολιτών, καθώς και μεταφορά τροφίμων, φαρμάκων και μέσων ατομικής προστασίας, όπως είναι οι μάσκες προσώπου.

«Όσο τα ευρωπαϊκά σύνορα κλείνουν, είναι πολύ σημαντικό η Ryanair να παίξει τον ρόλο της στη μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων», συνέχισε ο Leary, προσθέτοντας: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις ευρωπαϊκές κυβέρνησεις για το θέμα που αφορά τον επαναπατρισμό των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση, οι πτήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται με μέγιστη ασφάλεια, με καθημερινή απολύμανση των αεροσκαφών και χωρίς την υπηρεσία τροφίμων, για να ελαχιστοποιηθούν οι κοινωνικές επαφές».

Η εταιρεία ενημερώνει, τέλος, ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, οι επιβάτες των οποίων οι πτήσεις τους με την Ryanair έχουν ακυρωθεί λόγω των περιορισμών μετακινήσεων, θα λάβουν ένα μέιλ το οποίο θα τους ενημερώνει για τις επιλογές τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx