Σαλβίνι: Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση για τα γκάλοπ

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

«Δεν θα ρίξω την κυβέρνηση αυτή, η οποία εργάζεται για το συμφέρον των Ιταλών, εξαιτίας των γκάλοπ» δήλωσε ο ηγέτης της Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία del Popolo της Ρώμης.  Πρόσθεσε επίσης ότι η κυβέρνηση Κόντε τηρεί τις δεσμεύσεις της και «θα διαρκέσει πέντε χρόνια».

«Ζητώ να μου δώσετε εντολή να διαπραγματευθώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι ως υπουργός, αλλά εκ μέρους εξήντα εκατομμυρίων Ιταλών που θέλουν να αφήσουν στα παιδιά τους μια καλύτερη χώρα» είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας. Σημείωσε επίσης ότι «αν η Ευρώπη σταματά στους δεκαδικούς αριθμούς και στα σπρεντ, πρόκειται να αποτύχει», ενώ ζήτησε «να εργαστούν, όλοι για την αξιοπρέπεια των πολιτών».

«Έχουμε ανάγκη την ταυτότητα και την ψυχή, τις οποίες κάποιοι έχασαν εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης» επισήμανε ο Σαλβίνι, ο οποίος θεωρεί ότι οι άμεσες προτεραιότητες είναι «ο αμοιβαίος σεβασμός, η εργασία και η πρόοδος».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι