Σαράντα αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σαράντα αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Πυρκαγιά ξέσπασε σε θαμνώδη βλάστηση στην περιοχή κοντά στο χωριό Καπαρέλλι του Δήμου Άργους Μυκηνών, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Η φωτιά εστιάζεται σε χαράδρα κοντά στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως ενώ στην περιοχή επιχειρούν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους και Ναυπλίου ,Κορίνθου και Μελιγαλά. Στην κατάσβεση συμβάλει και πεζοπόρο τμήμα με 12 άνδρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΠυρκαγιά ξέσπασε σε θαμνώδη βλάστηση στην περιοχή κοντά στο χωριό Καπαρέλλι του Δήμου Άργους Μυκηνών, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017. Η φωτιά εστιάζεται σε χαράδρα κοντά στην εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως ενώ στην περιοχή επιχειρούν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους και Ναυπλίου ,Κορίνθου και Μελιγαλά. Στην κατάσβεση συμβάλει και πεζοπόρο τμήμα με 12 άνδρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Συνολικά 40 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από αυτές, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, οι 35 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη πέντε.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και τα Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Τέλος, η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx