Σαρηγιάννης: ΄Ερχεται αύξηση κρουσμάτων στην Αττική

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

O καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, εκτίμησε ότι μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική.

Ο κ. Σαρηγιάννης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ τόνισε πως μέχρι τα μέσα του Φεβρουάριου θα υπάρχει σταθεροποίηση των κρουσμάτων ενώ την τελευταία εβδομάδα θα υπάρχει αύξηση περίπου στα 600 κρούσματα την ήμερα στο λεκανοπέδιο.

Αναφορικά με το λιανεμπόριο εξήγησε πως οι τελευταίες αποφάσεις θα βοηθήσουν στο μειωθεί ο συνωστισμός στα μέσα μεταφοράς ενώ τόνισε πως στα καταστήματα τα μέτρα τηρούνταν κανονικά. Ακόμη ανέφερε πως θα ήταν πιο ασφαλές να ανοίγαμε στα γυμνάσια χωρίς όμως το click away και τα υπόλοιπα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι