Σε αστυνομικό κλοιό το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Νέα ένταση

Ζάκυνθος

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη και στους γύρους δρόμους για να αποτρέψουν νέα επεισόδια. Το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα. Ωστόσο, παρά τον αστυνομικό κλοιό το πρωί σημειώθηκαν εντάσεις, όταν πολίτες και συνδικαλιστές θέλησαν να κάνουν κινητοποίηση για τα χθεσινά έκτροπα στο σχολείο.

Συγκεκριμένα μέλη της Ομοσπονδίας Γονέων και εκλεγμένων σωματείων επιχείρησαν να φτάσουν μπροστά στο σχολείο αλλα η αστυνομία τους εμπόδισε. Η ΕΛ.ΑΣ έχει ανακοινώσει τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που συνδέονται με τα συγκεκριμένα επεισόδια. Πρόκειται για έναν 19χρονο μαθητή κι έναν 20χρονο εξωσχολικό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης συνελήφθη ένας 15χρονος μαθητής επειδή είχε ανεβάσει σε διαδικτυακή εφαρμογή, φωτογραφίες με μαχαίρια και πιστόλια.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι