Σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός – Υπέθαλψε τους ανηλίκους που έδειραν τον σταθμάρχη

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη χθες, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος, όσον αφορά την υπόθεση του ξυλοδαρμού 53χρονου σταθμάρχη του μετρό από δύο ανήλικα αδέλφια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του. Ο ειδικός φρουρός με εντολή του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος. Υποστήριξε ότι ενδιαφέρθηκε για τους ανηλίκους ως οικογενειακός φίλος. Είναι 24 ετών και είχε προσληφθεί πρόσφατα στην ΔΙΑΣ.

Όσον αφορά στους ανηλίκους, θα απολογηθούν στον ανακριτή την επόμενη Τριτη και μέχρι τότε κρατούνται. Έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της βαριά σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Επίσης ασκήθηκε δίωξη για απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα. Στον ειδικό φρουρό ασκήθηκε δίωξη για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι