Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι

Σε διαθεσιμότητα ο οδηγός λεωφορείου που έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί πειθαρχικός έλεγχος ο οδηγός λεωφορείου που επιβάτης τον βιντεοσκόπησε να οδηγεί με δυο ζευγάρια γυαλιά (το ένα πρεσβυωπίας) και να λύνει σταυρόλεξο ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει

Ο οδηγός, σε δρομολόγιο της Γραμμής 523 εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να λύνει σταυρόλεξο ενώ οδηγούσε, επισημαίνει τα εξής:

«Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών. Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά».

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν επιβάτες του λεωφορείου, ο οδηγός λύνει το σταυρόλεξο την ώρα που το όχημα κινείται στο δρόμο. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι