Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού λόγω της φωτιάς στην Ραφήνα

Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού λόγω της φωτιάς στην Ραφήνα

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται, με τη συνδρομή αστυνομικών, η διαδικασία εκκένωσης τεσσάρων οικισμών στην περιοχή που μαίνεται η πυρκαγιά στην Αγία Κυριακή Ραφήνας- Πικερμίου, προκειμένου να μην εγκλωβιστούν κάτοικοι και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές, σύμφωνα την τελευταία ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, από αστυνομικούς που βρίσκονται στον τόπο της πυρκαγιάς για να συνδράμουν στην απομάκρυνση των κατοίκων, απεγκλωβίστηκαν νωρίτερα από την ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας και του Πικερμίου, εννέα πολίτες με διάφορα προβλήματα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή απομακρύνουν τους κάτοικους από τους οικισμούς Αγία Κυριακή, Έτος Στέκο, Ήμερο Πεύκο και Βουνόπολη. Μέχρι στιγμής έχουν απομακρυνθεί από τις παραπάνω περιοχές περίπου 30 άτομα, ενώ η διαδικασία συνεχίζεται.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx