Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Ωρωπό

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - Καταστροφές σε σπίτια και εκτάσεις

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις 13:00 η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Δροσοπηγή του Δήμου Ωρωπού.

Εν τω μεταξύ την κινητοποίηση της πυροσβεστικής έχει προκαλέσει ακόμη μία πυρκαγιά, η οποία αυτή τη φορά εκδηλώθηκε στη Βαρυμπόμπη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σε οικόπεδο στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Κρυονέρι έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση μέσα σε ρεματιά στην περιοχή Δροσοπηγή. Επί τόπου επιχειρούν 65 πυροσβέστες με 16 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο δεν απειλείται προς το παρόν, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Λόγω της πυρκαγιάς η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στους παρακάτω δρόμους:

– Λεωφόρος Κρυονερίου και Κολοκοτρώνη δεν κινούνται οχήματα προς την οδό Κολοκοτρώνη

– Από οικισμό Δροσοπηγή προς Κρυνοέρι

– Λεωφορος Κρυονερίου και Λεύκης τα οχήματα δεν κινούνται προς την οδό Λεύκης

-Κολοκοτρώνη και Λεύκης στην Ι.Μ. Κοσμοσωτήρος.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι