Σε καραντίνα ο δήμος Σπάρτης και η περιφέρεια Αργολίδας

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Σε καθεστώς αυστηρότερου lockdown μπαίνει η περιφέρεια Αργολίδας και ο δήμος της Σπάρτης από αύριο, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στις ανωτέρω περιοχές το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα, από αύριο απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας και του δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας. Από τις 18:00 έως τις 05:00 ισχύει απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας και του δήμου Σπάρτης, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους. Αναστέλλεται η πραγματοποίηση θρησκευτικών τελετών και η λειτουργία του λιανεμπορίου και λοιπών καταστημάτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι