Σε κρίσιμη κατάσταση το 9χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε από σφαίρα στο Λονδίνο

Σε κρίσιμη κατάσταση το 9χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε από σφαίρα στο Λονδίνο
Police officers keep watch as disruptors are expected to target shops during a shoplifting spree flash mob on Oxford Street, London, Britain, August 9, 2023. REUTERS/Alishia Abodunde

Ένα 9χρονο κορίτσι δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού τραυματίστηκε από σφαίρες μέσα σε ένα εστιατόριο του Λονδίνου, όπου έτρωγε με την οικογένειά του, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ένας ένοπλος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα άνοιξε πυρ εναντίον τριών ανδρών που κάθονταν έξω από το εστιατόριο, στην περιοχή του Χάκνεϊ, στο βόρειο Λονδίνο, το βράδυ της Τετάρτης. Το παιδί βρισκόταν μέσα, μαζί με την οικογένειά του.

«Ξέρω ότι οι ντόπιοι θα ανησυχούν πολύ για αυτό το επεισόδιο. Συμμεριζόμαστε την ανησυχία τους και έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα έρευνα για να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε τους υπεύθυνους», είπε ο αστυνομικός επιθεωρητής Τζέιμς Κόνγουεϊ.

Οι άνδρες, ηλικίας 26, 37 και 42 ετών, που η αστυνομία πιστεύει ότι δεν γνώριζαν το κορίτσι, έχουν τραυματιστεί επίσης από τις σφαίρες και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση ήταν κλεμμένη και βρέθηκε αργότερα σε κοντινό σημείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι