Σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει ο Τραμπ τον αντιπρόεδρό του

Τραμπ: "Ανάρμοστο" ένα debate χωρίς η Χάρις να έχει λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει τον αντιπρόεδρο του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου προέδρου απόψε.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση θα γίνει στις 11:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας (04:30 μ.μ. ώρα Ουάσιγκτον). Το όνομα θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, στο Μιλγουόκι, σύμφωνα με πηγές διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στo προφίλ του αντιπροέδρου μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, καθώς αν -ου μη γένοιτο- δολοφονηθεί ή τραυματισθεί βαριά ο πρόεδρος, τότε παίρνει αυτομάτως τα ηνία ο αντιπρόεδρος.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι ο γερουσιαστής από το Οχάιο  JD Vance, ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα Doug Burgum, και ο γερουσιαστής από τη Φλόριντα Marco Rubio που θεωρείται φαβορί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx