“Σε πόλεμο! Το Αζερμπαϊτζάν με ηθική-υλική υποστήριξη της Τουρκίας επιτέθηκε”

“Σε πόλεμο! Το Αζερμπαϊτζάν με ηθική-υλική υποστήριξη της Τουρκίας επιτέθηκε”

“Είμαστε σε πόλεμο! Το Αζερμπαϊτζάν έχοντας την πλήρη ηθική και υλική υποστήριξη της Τουρκίας επιτέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες κατά της Δημοκρατίας του Αρτσάχ. Μαίνονται σφοδρές μάχες σε όλη την μεθόριο. Βομβαρδίζονται χωριά και πόλεις, ακόμα και η πρωτεύουσα Στεπανακέρτ.

“Υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς μεταξύ των αμάχων. Οι αρμενικές δυνάμεις αντιστέκονται σθεναρά. Ήδη ο εχθρός έχει σημαντικές απώλειες. Είμαστε όλοι στο πλευρό των στρατιωτών μας.Ακόμη για μια φορά η νίκη θα είναι δική μας. Ζήτω το Αρτσάχ! Ζήτω η Αρμενία!”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος, σύμφωνα με τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι