Σε πρωτοφανή κινητοποίηση του ΝΑΤΟ αναφέρεται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων

Τι διαμηνύει το ΝΑΤΟ στη Τουρκία για τους εκβιασμούς της σε Σουηδία - Φινλανδία

Λακωνική είδηση από το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων για μια κινητοποίηση που δεν γνωρίζουμε σε ποιες χώρες θα υλοποιηθεί ως άσκηση

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να κινητοποιήσει 90.000 στρατιώτες στα μεγαλύτερης έκτασης στρατιωτικά γυμνάσια που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Βορειοατλαντική Συμμαχία μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Αυτό αναφέρει σε είδησή του το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA). Οι στρατιωτικοί ελιγμοί θα επικεντρωθούν σε σενάρια αποτροπής ρωσικής επίθεσης. Δεν αναφέρει αν πρόκειται για επίδειξη δύναμης ή για σενάριο το οποίο στηρίζεται σε άλλες σκέψεις, ούτε για την περιοχή στην οποία θα λάβουν χώρα οι ασκήσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx