Σε “απόπειρα δολοφονίας κατά του Πούτιν” αναφέρεται η Daily Mail

Χαροπαλεύει 16χρονος οδηγός από σφαίρα – Επεισοδιακή καταδίωξη με αστυνομικούς

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αναφέρετε σε επίθεση που δέχτηκε το αυτοκίνητο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, μιλώντας για απόπειρα δολοφονίας. Η εφημερίδα Daily Mail επικαλείται πληροφορίες από έναν ρωσικό αντιπολιτευόμενο λογαριασμό του Telegram.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν φέρεται να χτυπήθηκε από ένα «δυνατό κρότο» στον «αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σώος καθώς το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και έγιναν πολλές συλλήψεις από τους άνδρες της ασφάλειάς του.

Η Daily Mail επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις, επικαλούμενο “πληροφορίες εκ των έσω” για το Κρεμλίνο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η είδηση μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι