Σε σοβαρή κατάσταση και ανίκανος να μιλήσει ο 26χρονος δράστης του τριπλού φόνου με τη βαλλίστρα

Σε σοβαρή κατάσταση και ανίκανος να μιλήσει ο 26χρονος δράστης του τριπλού φόνου με τη βαλλίστρα

Ο νεαρός άνδρας που σκότωσε την πρώην σύντροφό του, την αδελφή της και τη μητέρα της με βέλη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η αστυνομία δεν μπορεί να πάρει πληροφορίες για το κίνητρο του τριπλού φόνου.

Υπενθυμιζεται ότι ο δράστης σκότωσε στο Χερτφορντσάιρ της ανατολικής Αγγλίας στο σπίτι τους τις τρεις γυναίκες, σύζυγο και κόρες Βρετανού ραδιοφωνικού σχολιαστή αθλητικών γεγονότων του BBC, και εν συνεχεία αποχώρησε ήρεμος όπως δείχνουν σχετικά βιντεο, με την βαλλίστρα παραμάσχαλα. Μετά από τρεις ώρες εντοπίσθηκε βαριά τραυματισμένος -ίσως από απόπειρα αυτοκτονίας- σε ένα νεκροταφείο κοντά στο σπίτι του, Έκτοτε νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο δράστης, Κάιλ Κλίφορντ, εργαζόταν ως φύλακας σε εταιρία security και κανείς από το περιβάλλον του δεν τον θεωρούσε ανισόρροπο ή πάντως ικανό για τόσο βίαιη ενέργεια. Τα τρία θύματα ήταν ηλικίας 25, 28 και 61 ετών αντίστοιχα. Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της 25χρονης από τον Κάιλ, η κοπέλα φαινόταν αναστατωμένη, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό οφειλόταν σε απειλές του δράστη ή σε άλλους λόγους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι