Σε σταθερή κατάσταση στο Βερολίνο ο Ναβάλνι

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Στο αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου έφτασε σήμερα το πρωί το ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο, που μετέφερε τον Αλεξέι Ναβάλνι από τη Σιβηρία, ώστε να συνεχίσει τη θεραπεία του σε νοσοκομείο του Βερολίνου.

Ο 44χρονος Ρώσος ακτιβιστής ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Charite της γερμανικής πρωτεύουσας, εκεί που τον περίμεναν μέλη της ΜΚΟ που διοργάνωσε το «ταξίδι σωτηρίας», καθώς θεωρεί ότι ο Ναβάλνι δεν θα είχε την δέουσα θεραπεία στη Ρωσία και ότι η αιφνίδια ασθένειά του ήταν απόπειρα δολοφονίας με δηλητήριο. Συγγενείς και οπαδοί του Ναβάλνι πιστεύουν ότι τον δηλητηρίασαν πολιτικοί αντίπαλοί του και εννοούν τον Ρώσο Πρόεδρο και τον Ρώσο Πρωθυπουργό.

Όπως δηλώνει το περιβάλλον του στο Βερολίνο, η κατάστασή του είναι σταθερή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι