Σεισμός 5,3 Ρίχτερ έγινε στη Φλώρινα

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ έγινε στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα 2 χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας και σε εστιακό βάθος 14,1 χιλιομέτρων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει κλήσεις στην Πυροσβεστική ούτε αναφορές για ζημιές, κάτι που επιβεβαιώνει και η τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικράτησε ανησυχία στην πόλη της Φλώρινας με τους κατοίκους να έχουν βγει στους δρόμους, παραμένοντας σε επιφυλακή για οτιδήποτε νεότερο.

Μέσα στα επόμενα λεπτά ακολούθησαν ακόμη τρεις μετασεισμοί. Ο πρώτος ήταν 3,5 Ρίχτερ 19 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Φλώρινας και σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, ο δεύτερος πάλι 3,5 Ρίχτερ σε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και ο τρίτος 4,2 Ρίχτερ επίσης σε βάθος 10 χιλιομέτρων. Συνολικά μέχρι τις 12:27 έχουν σημειωθεί οκτώ μετασεισμοί.

https://www.youtube.com/watch?v=l1NfVdkRE7A&t=18s&ab_channel=ProtoThemaOnlinegr

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι