Σέρρες: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός
13/02/2025![Σέρρες: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός](https://slpress.gr/wp-content/uploads/2024/05/peripoliko-ape-astynomia.jpg)
Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στο Σιτοχώρι Σερρών, ένας 59χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.
Μιλώντας στο thestival.gr η πρόεδρος της κοινότητας Σιτοχωρίου Σερρών, κ. Αποστολία Τζήκου αναφέρθηκε σε έναν «απομονωμένο άνθρωπο, εσωστρεφή που δεν κυκλοφορούσε έξω, κάθονταν μέσα στο σπίτι επί χρόνια».
Από την άλλη, η 52χρονη γυναίκα του όπως είπε η πρόεδρος του χωριού ήταν μια «δραστήρια γυναίκα» η οποία εργαζόταν στη φροντίδα ηλικιωμένων.
«Η γυναίκα ήταν δραστήρια, αγωνιζόταν, δούλευε σε φροντίδα ηλικιωμένων, κοιτούσε ηλικιωμένους, ότι μπορούσε έκανε. Ο 59χρονος δεν δούλευε, δεν κυκλοφορούσε» είπε προσθέτοντας ότι «βρέθηκε και ο δράστης αυτοπυρπολήθηκε σε ένα μαντρί έξω από το χωριό».
Πηγή: Thestival.gr