Σέρρες: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός

Σέρρες: Δολοφόνησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στο Σιτοχώρι Σερρών, ένας 59χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο thestival.gr η πρόεδρος της κοινότητας Σιτοχωρίου Σερρών, κ. Αποστολία Τζήκου αναφέρθηκε σε έναν «απομονωμένο άνθρωπο, εσωστρεφή που δεν κυκλοφορούσε έξω, κάθονταν μέσα στο σπίτι επί χρόνια».

Από την άλλη, η 52χρονη γυναίκα του όπως είπε η πρόεδρος του χωριού ήταν μια «δραστήρια γυναίκα» η οποία εργαζόταν στη φροντίδα ηλικιωμένων.

«Η γυναίκα ήταν δραστήρια, αγωνιζόταν, δούλευε σε φροντίδα ηλικιωμένων, κοιτούσε ηλικιωμένους, ότι μπορούσε έκανε. Ο 59χρονος δεν δούλευε, δεν κυκλοφορούσε» είπε προσθέτοντας ότι «βρέθηκε και ο δράστης αυτοπυρπολήθηκε σε ένα μαντρί έξω από το χωριό».

Πηγή: Thestival.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx