Σερβία: Ανετράπη όχημα που μετέφερε συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων με κεφαλές

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Στρατιωτικό όχημα, που μετέφερε συστοιχία ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων «Pancir-S», ανατράπηκε σε περιφερειακό αυτοκινητόδρομο του Βελιγραδίου.

Ένας πύραυλος βγήκε από την θαλάμη και έπεσε στο οδόστρωμα χωρίς ωστόσο να εκραγεί. Η περιοχή αποκλείστηκε από τις αρχές, σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, με δεδομένο ότι οι πύραυλοι φέρουν κεφαλή και υπάρχει κίνδυνος ενεργοποίησης τους.

Στο σημείο έφτασαν πυροτεχνουργοί του στρατού οι οποίοι επιχειρούν την απενεργοποίηση των πυραύλων. Το φορτηγό που ανετράπη ανήκε σε “κομβόι”  που κατευθυνόταν στη νότιο Σερβία για να συμμετάσχει σε στρατιωτική άσκηση. Κατά την ανατροπή τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τα τρία άτομα που συνέθεταν το πλήρωμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι