Σεξουαλικό σκάνδαλο: Άλλοι τρεις ηθοποιοί στο στόχαστρο του εισαγγελέα

Ζάκυνθος

Οι εισαγγελικές αρχές με υψηλή ετοιμότητα αρχίζει έρευνα για ακόμη τρεις ηθοποιούς, στον απόηχο των συγκλονιστικών εξελίξεων στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που πέρασε το τρίτο βράδυ κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Καθημερινή», η εισαγγελία ασχολείται με τρεις ακόμα ηθοποιούς, οι δύο εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα γνωστοί και δημοφιλείς, με τις έρευνες να εστιάζουν σε καταγγελίες για προσβολές της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά και περιπτώσεις απόπειρας βιασμού ξεπερνώντας το επίπεδο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Ο τρίτος ηθοποιός, που παίζει σε γνωστά σίριαλ και ελέγχεται για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, έχει δεχτεί καταγγελία από έναν ενήλικο άνδρα για σεξουαλική κακοποίηση. Ο καταγγέλλων αναφέρει πως στα όσα δημοσιοποίησε ο Νίκος Σ. για τον βιασμό του, αναγνώρισε στο άλλο πρόσωπο που υπήρχε στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη τον δικό του θύτη. Μάλιστα, αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού, με την εισαγγελία να κινείται ταχύτατα, καθώς το αδίκημα έχει συμβεί στο παρελθόν και υπάρχει κίνδυνος παραγραφής, με τον 40χρονο να έχει υποβάλει μήνυση από τις αρχές Φεβρουαρίου.

«Συναντηθήκαμε και στη συνέχεια βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και ενώ καθόμασταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ ξαφνικά με φίλησε. Εκεί πέρα έτρεμα. Είχα σοκαριστεί. Αιφνιδιάστηκα. Με αγκάλιασε να με ηρεμήσει. Εγώ ήμουν σοκαρισμένος. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» είχε αναφέρει ο 40χρονος.

Το σύνολο των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις αναμένεται να παραδώσει την Τετάρτη στις εισαγγελικές αρχές ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, ενώ χθες, Δευτέρα, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. Επίσης, η εισαγγελία διέταξε έρευνα και για τα δημοσιεύματα που φέρουν συγκεκριμένες μη κυβερνητικές οργανώσεις να αποστέλλουν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στον Δημήτρη Λιγνάδη για διδασκαλία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι