Σφραγίστηκε ακατάλληλος οίκος “ευγηρίας” στο Ρέθυμνο

Σφραγίστηκε ακατάλληλος οίκος “ευγηρίας” στο Ρέθυμνο

Κατόπιν καταγγελιών σφραγίστηκε παράνομη δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα Ρεθυμνιώτικα Νέα, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, συντάσσεται ήδη η σχετική δικογραφία

Το γηροκομείο φέρεται να λειτουργούσε το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Ρεθύμνου. Ειδικότερα, ο χώρος λειτουργούσε σε πολυκατοικία εντός πόλεως και φιλοξενούνταν περίπου πέντε ηλικιωμένοι, χωρίς να τηρούνται οι προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ρεθύμνης, ο οποίος έδωσε εντολή, αφενός να κληθούν οι συγγενείς των ηλικιωμένων που διέμεναν εκεί να τους παραλάβουν, αφετέρου να σφραγιστεί άμεσα ο χώρος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx