Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων – Θέλουν αμοιβή λόγω επικινδυνότητας της εργασίας τους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων – Θέλουν αμοιβή λόγω επικινδυνότητας της εργασίας τους
ÌÝëç ôçò Áóôõíïìßáò, ôïõ Ëéìåíéêïý êáé ôçò ÐõñïóâåóôéêÞò óõììåôÝ÷ïõí óå ðáíåëëáäéêÞ äéáìáñôõñßá ìå óõãêÝíôñùóç óôçí ðëáôåßá Êïëïêïôñþíç êáé ðïñåßá ðñïò ôç âïõëÞ, ÁèÞíá, ÄåõôÝñá 18 Äåêåìâñßïõ 2023. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÉÙÑÃÏÓ ÂÉÔÓÁÑÁÓ

Ένστολοι ζητούν το επάγγελμά τους να αναγνωρισθεί ως επικίνδυνο

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σταδίου έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν ένστολοι για τη μη θεσμοθέτηση του επαγγέλματος τους ως επικίνδυνο.

Στο ύψος της Παλαιάς Βουλής συγκεντρώθηκαν περίπου 1.500 άτομα στις 15:00 και προγραμμάτιζαν πορεία στη Βουλή. Στη διαδήλωση συμμετέχουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες, πάγιο αίτημα των οποίων είναι να αναγνωριστεί ότι τα επαγγέλματά τους πρέπει να αμείβονται με βάση την επικινδυνότητά τους, εφ΄όσον όμως αυτή αναγνωριστεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι