Συγκέντρωση για το Παλαιστινιακό από το ΜέΡΑ25 αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα

Συγκέντρωση για το Παλαιστινιακό από το ΜέΡΑ25 αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα

Σε πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ καλεί το ΜέΡΑ25 «για να σταματήσει η γενοκτονία των Παλαιστινίων»

Σε συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων και πορεία την πρεσβεία του Ισραήλ καλεί το ΜέΡΑ25 για αύριο Σάββατο, στις 14:00, στο Πάρκο Ελευθερίας. Η σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει ότι οι σκοτωμένοι Παλαιστίνιοι «έχουν φθάσει τους 18.000, ανάμεσα στους οποίους τα περισσότερα μικρά παιδιά. Την ίδια ώρα που όλος ο πλανήτης φωνάζει να σταματήσει ο πόλεμος για παραπάνω από 2 μήνες το κράτος του Ισραήλ βομβαρδίζει και επιτίθεται στα εδάφη της Παλαιστίνης».

«Η Γάζα είναι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που μετατρέπεται σε νεκροταφείο», αναφέρει στο κάλεσμά του το ΜέΡΑ25 «και η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να υπερασπίζεται το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα. Για ποια αυτοάμυνα μιλάμε όταν εδώ και 75 χρόνια το Ισραήλ εκτοπίζει και δολοφονεί τον παλαιστινιακό λαό; Αυτό είναι γενοκτονία. Η ελληνική και οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις φέρουν βαριά την ευθύνη της στήριξης των εγκλημάτων του Ισραήλ. Πρέπει έμπρακτα να στηρίξουμε τον λαό της Παλαιστίνης, ξεκινώντας με μποϊκοτάζ και εμπορικές κυρώσεις. Αν η Παλαιστίνη δεν είναι ελεύθερη, κανείς δεν είναι ελεύθερος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι