VIDEO

Συγκέντρωση κατά του γάμου ομόφυλων – Αντισυγκέντρωση στη Βικτώρια

Συγκέντρωση κατά του γάμου ομόφυλων – Αντισυγκέντρωση στη Βικτώρια

Έκλεισε για την αποφυγή επεισοδίων ο σταθμός του Ηλεκτρικού στην Βικτώρια, με εντολή της ΕΛΑΣ, καθώς στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί συλλογικότητες με αντιφασιστικά και αντιεκκλησιαστικά συνθήματα, ενώ στη συγκέντρωση θρησκευτικών οργανώσεων στο Σύνταγμα μιλούσε ο πρόεδρος της “Νίκης” Δημήτρης Νατσιός.  Οι συρμοί διέρχονται από το σταθμό  χωρίς στάση.

Στην πλατεία Βικτωρίας γίνεται αντισυγκέντρωση υπέρ του γάμου των ομόφυλων αλλά και κατά των ακροδεξιών, καθώς εκτός της “Νίκης” και οι “Σπαρτιάτες” είχαν δηλώσει ότι θα δώσουν το “παρών” στην συγκέντρωση του Συντάγματος. Η τελευταία διοργανώθηκε από παραθρησκευτικές οργανώσεις ως επί το πλείστον. Αρχικά η συγκέντρωση που γίνεται στην πλατεία Βικτωρίας είχε προαναγγελθεί να γίνει το πρωί στο Σύνταγμα, αλλά η ΕΛΑΣ την απαγόρευσε. Την είχε καλέσει η συλλογικότητα “Καμία Ανοχή», η οποία μετέθεσε το σημείο συγκέντρωσης στη Βικτώρια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι