Σύλληψη 48χρονου που πυροβόλησε 55χρονο σε ψησταριά – Καταδίωξη άνδρα με καλάσνικοφ

Σύλληψη 48χρονου που πυροβόλησε 55χρονο σε ψησταριά – Καταδίωξη άνδρα με καλάσνικοφ

Στη σύλληψη 48χρονου προχώρησε η ΕΛΑΣ για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος 55χρονου στην περιοχή του Κολωνού το μεσημέρι της Κυριακής. Παράλληλε έγινε γνωστό ότι αναζητείται άνδρας που χθες το βράδυ πυροβόλησε στο Ζεφύρι και κατά την καταδίωξη, πέταξε ένα καλάσνικοφ στο δρόμο. Αυτός διέφυγε πεζός.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ όσον αφορά στον 48χρονο, κατηγορείται ότι είχε πλησιάσει τον 55χρονο που καθόταν με μια γυναίκα σε ψητοπωλείο κοντά στην πλατεία Βάθη  και αφού διαπληκτίσθηκε μαζί του  τον πυροβόλησε. Το θύμα πήγε μόνο του στο νοσοκομείο. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη. Αυτός συνελήφθη δύο ημέρες αργότερα. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, η αστυνομική ταυτότητα του θύματος, ένα αεροβόλο και ένα πιστόλι κρότου και εννέα κροτίδες. Είναι άγνωστο στους δημοσιογράφους τι προσωπικές διαφορές είχαν οι δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής αμφότεροι.

Εν τω μεταξύ επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε χθες τη νύχτα στο Ζεφύρι, όταν αστυνομικοί άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ από μια ομάδα ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο απομακρυνόταν από το σημείο των πυροβολισμών με μεγάλη ταχύτητα και άρχισαν να το καταδιώκουν για να το ελέγξουν. Ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε στην οδό Μαρίνου Αντύπα και διέφυγε πεζός ενώ πέταξε στο έδαφος ένα καλάσνικοφ.

Από την έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο γεμιστήρες και σφαίρες, ενώ στην συνέχεια οι αστυνομικοί επέστρεψαν στην οδό Θερίσου όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, και περισυνέλεξαν πέντε κάλυκες. Σε εξέλιξη είναι έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη. Δεν έγινε γνωστό αν ο δράστης πυροβολούσε συγκεκριμένα άτομα ή στον αέρα και δεν γνωρίζουμε κανένα στοιχείο όσον αφορά στο αρχικό περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx